Menü Bezárás

KIÁLTVÁNY – RÉKA

RÉKA-TT NYÍLT FÓRUM Fórumok RÉKA-TT közösség Kiáltvány KIÁLTVÁNY – RÉKA

Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  forumadmin 1 hónap, 2 hete telt el.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #290

  forumadmin
  Adminisztrátor

  Hazánk, Magyarország egy illegitim háttérhatalom irányítása alatt áll, amelynek működése veszélyt jelent az egész emberiségre és a Föld teljes ökoszisztémájára.

  A jelenlegi magyar kormányzat törvénytelenül működik, magyarellenes mivolta megkérdőjelezhetetlen, a korrupció mértéke pedig ellehetetleníti az állami intézményrendszer tisztességes működését. Az előttünk álló, globális szintű klimatológiai, geopolitikai, geostratégiai, pénzügyi és társadalomszerkezeti változások eddig soha nem látott kihívások elé állították nemzetünket, ezért azonnali beavatkozásra van szükség.

  Célunk az élhetetlenné tett rendszer élhetővé tétele, melynek keretében felszabadítjuk hazánkat. Ennek érdekében, felismerve saját erőnket és lehetőségeinket, személyes példamutatással, anyagi áldozatokkal és társadalmi munkával kézbe vettük sorsunk irányítását.

  A Rendszerépítő Kerekasztal egy élhetővé tett rendszer felépítésére alkalmas személyek kiválasztása és felkészítése érdekében jött létre. A szervezet célja a magyarországi alkotmányos válság felszámolása, egy legitim irányítótestület felállítása, az ország és polgárai kifosztásának megállítása, egy, a fenntartható fejlődést és a gyarapodást szolgáló, emberközpontú gazdasági rendszer bevezetése, a magyar közösségek rendszerbe szervezése, valamint partnerségi kapcsolatok kiépítése a szomszéd és testvérnépekkel.

  A lehetőség szerinti békés átmenet biztosítása, végszükség esetére pedig egy védelmi funkciókat ellátó testület felállítása érdekében felhívunk minden felelősségtudattal rendelkező magyar hazafit, hogy csatlakozzon a Rendszerépítő Kerekasztal csapatához!

  Szob, 2019. augusztus 19
  Aláírók: Az első RÉKA Tábor tagjai

  0
  #291

  forumadmin
  Adminisztrátor

  Ez a szöveg az, amit Szobon aláírtunk. Természetes kiérlelt, javított változatot kell belőle készíteni. Ehhez várjuk a véleményeket.

  0
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.