Menü Bezárás

Női minőség?

Címkézve: , ,

Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  brigi 5 hónapja, 3 hete telt el.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #202

  jzoli
  Felhasználó

  Rendszeresen járok spirituális találkozókra, körökbe. Rendszeresen szóba jön, hogy most már itt az ideje, hogy adjunk teret a női minőségnek, a női energiáknak.
  Rendben!
  De hol vannak, hol rejtőznek a NŐK, akikre rábízhatjuk magunkat?
  Milyen is a valódi NŐI minőség?
  Neked mi a véleményed? Jobb lenne a világ, ha a nőkre bíznánk az irányítását? és vannak már nők, akikre rá is bízhatjuk?

  0
  #215

  brigi
  Felhasználó

  Az ÉN véleményem az, hogy igenis léteznek ezek a nők. A nők teremtőereje óriási, méhünkben tudás lakozik. Képesek vagyunk befogadni, megteremteni, és megszülni , de csak azt, amit a Férfival közösen hozunk létre!!! Duális világban élünk, fontos az egyensúly itt is!
  Én azt gondolom, hogy szakrális úton járó vagyok, női szertartásokat is tartok, de némelyik szakrális körben már egy kissé elrugaszkodtak a valóságtól.
  Nem lehet külön NŐI minőségről beszélni, nem lehet a NŐT felemelni, ha nincs hozzá FÉRFI, akivel együtt emelkedjen!!! Akkor lesz rend ebben a világban, akkor tud a nő teremteni, ha mellette ott van a Férfi! Kommunikálni kellene elsősorban! S együtt dolgozni mindkét minőségen!
  És nem, nem lenne jó, ha a Nőkre bíznánk az irányítást, EGYÜTT tudnak irányítani! Nagyon fontos, hogy EGYÜTT tudjanak működni a Férfival!
  Ez az én véleményem! <3

  0
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.