Menü Bezárás

SOSEM LÁTOTT BÉKE

RÉKA-TT NYÍLT FÓRUM Fórumok Közélet Vesszen Trianon SOSEM LÁTOTT BÉKE

Címkézve: 

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  forumadmin 5 hónapja, 3 hete telt el.

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #226

  forumadmin
  Adminisztrátor

  Egy film, aminek el kell készülnie!

  Egész estét betöltő, leleplező és formabontó dokumentumfilm, az első világháborút kitervelő és végrehajtó erőkről, mely a trianoni békeszerződéssel végződött. 

  Koncepció

  Ma már szinte köztudott, hogy a világháborút előre megtervezték és egy meghatározott céllal robbantották ki. Tudjuk. hogy elsődleges szándéka, az akkor még szakrális társadalmak felszámolása.  A magyar Apostoli Királyság, a német királyság, az orosz cárság, a török sejkség, a kínai császárság, a háborút követően az „alkotmányos” adós-rabszolgaságba döntve áldozzák fel a hagyományaikat őrző nemzeti kultúrákat, valamelyik izmus oltárán. A nép melynek hagyományait elveszik, megszűnik létezni.

  Kiknek és milyen érdeke fűződött ahhoz, hogy egy addig még soha nem látott mértékű népirtás valósuljon meg a Földbolygón? Kik tervelték ki, milyen céllal és mikor?   99 évvel a békediktátum után, már tisztán látható, hogy a háború nagymesteri elérték céljukat, hisz az egész világra kiterjedő átrendeződés eredményeként felépült és megerősödött, egy a világot uraló háttérhatalmi erő. Ez a magát is letagadó titkos szervezet nagy lépést tett az ÚJ VILÁGREND, a nemzetek nélküli VILÁGÁLLAM megvalósítása felé. Ehhez az kellett, hogy felszámolják a szakrális államrendszereket.

  A vesztesek csoportja egyértelműen utal erre.

  Ma már neves kutatók sora hiteles forrásokra hivatkozva, rántja le a leplet a háttérben rejtőző titkos társaságok eredeti szándékáról. Ezek teljességében és értelmezve még nem kerültek a nagy nyilvánosság elé.

   

  A filmet magánszemélyek és társadalmi szervezetek támogatásával készülhet el.

  0
1 / 1 bejegyzés megtekintése

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.